Historien om Sandposter

- Wow, kan man det?

Sandposter opstod, da Nadia Nikolajeva fortalte kolleger i kontorfællesskabet om en helt særlig teknik, hvor man kan fotografere sand, så man kan se hvert eneste lille sandkorn tæt på.


I dag er Sandposter en spirende designvirksomhed, der arbejder sammen dygtige lokale leverandører med en mission om at skabe et originalt designprodukt, der kan skabe glæde i hjem verden over. 

Sandposter blev udvalgt som en af de 10 nominerede til Creators Community Design Award ved interiør- og livstilsmessen Formland i 2023. 

 

Nadia Nikolajeva, designer ved Sandposter

Designer, Nadia Nikolajeva

Nadia er idékvinden bag Sandposter. Hun kigger dybt i mikroskopet, foreviger de smukke sandkorn og designer plakaterne.

Nadia er journalist, underviser og driver også Navi Media, en rådgivningsvirksomhed med fokus på digitale og sociale medier.


Kontakt: nadia@sandposter.dk

 

Sandposter mikroskop

Kundeservice

Har du spørgsmål til din levering eller andet i forbindelse med din Sandposter-ordre?

Så skriv til os på mailen herunder. Vi svarer dig indenfor 24 timer. Det er en stor hjælp for os, hvis du i mailen skriver dit ordrenummer. På den måde kan vi hjælpe dig hurtigt. 

hej@sandposter.dk

 

En særlig tak

Det første år blev Sandposter etableret og drevet i samarbejde med Søren Yde Andersen og Frederik Pahuus. Selv om de to i dag ikke er en del af Sandposter, fortjener de en særlig tak for deres indsats med at gøre idéen til virkelighed. 

Blåvand StrandSøndervig StrandThorsminde StrandAmager StrandHvide Sande

Vil du se vores motiver?

Se alle designs her