Om os

- Wow, kan man det?

Sandposter opstod, da Nadia Nikolajeva fortalte to kolleger på fælleskontoret om en helt særlig teknik, hvor man kan fotografere sand, så man kan se hvert eneste lille sandkorn tæt på.

Den særlige idé om at hylde lokal natur og ferieminder ved at skabe en unik plakat for hver eneste strand fik opbakning fra Søren Yde Andersen og Frederik Pahuus. 

Sandposter-holdet arbejder med dygtige lokale leverandører med en mission om at skabe et originalt designprodukt, der kan skabe glæde i hjem verden over. 

Sandposter blev udvalgt som en af de 10 nominerede til Creators Community Design Award ved interiør- og livstilsmessen Formland i 2023. 

Sandposter holdetSøren Yde Andersen
Logistik- og salgsansvarlig

Det er Søren, der sørger for, at din Sandposter når godt frem til dig, at vores budgetter hænger sammen - og at tingene i det hele taget kører, som de skal. 
soren@sandposter.dk

 

Frederik Pahuus
Marketingansvarlig

Når du møder Sandposter på sociale medier, er det Frederik, der har sørget for opsætning, udtryk og den store forkromede plan for det hele. Frederik driver også sit marketingbureau Huus Media ved siden af Sandposter-projektet.  
frederik@sandposter.dk

 

Nadia Nikolajeva
Designer 

Idékvinden bag Sandposter. Nadia kigger dybt i mikroskopet, foreviger de smukke sandkorn og designer plakaterne. Nadia er journalist, underviser og driver også Navi Media, en rådgivningsvirksomhed med fokus på digitale og sociale medier.
nadia@sandposter.dk

 

Kundeservice

Har du spørgsmål til din levering eller andet i forbindelse med din Sandposter-ordre? Så skriv til os på mailen herunder. Vi svarer dig indenfor 24 timer. Det er en stor hjælp for os, hvis du i mailen skriver dit ordrenummer. På den måde kan vi hjælpe dig hurtigt. 

hej@sandposter.dk

 

Blåvand StrandThorsminde StrandHvide SandeSøndervig StrandGilleleje Veststrand

Vil du se vores motiver?

Se alle designs her